Szűrés

A(z) Sony World Photography Awards kulcsszót tartalmazó cikkek

A fotózás művészetéhez kiemelkedően hozzájárulók díja 2021

2021. március 16. -

The World Photography Organisation bejelenti, hogy a 2021-es Sony World Photography Awards díjátadó a Fotózás Művészetéhez Kiemelkedően Hozzájárulók díját az elismert mexikói művész, Graciel Iturbide kapja. Latin-Amerika egyik legnagyobb élő fotósa meghatározó szerepet játszott Mexikó vizuális identitásának meghatározásában, díjazott fotósorozata pedig egy fényképészeti bemutató az országról az 1970-es évek végétől kezdve.

Tovább

Kovács Krisztina képe lett a legjobb

2021. február 15. -

A World Photography Organisation és a Sony Magyarország bejelentette, hogy Kovács Krisztina nyerte el a 2021-es Sony World Photography Organisation Magyar Nemzeti Díját. 

Tovább

Megvannak a Sony fotóversenyének döntősei

2020. február 11. -

A World Photography Organisation büszkén jelenti be a 2020-as Sony World Photography Awards döntős fotósait a Professzionális kategóriában. Emellett a 2019-es Sony Professional Grant támogatás nyerteseinek új projektjeiről is lerántották a leplet. A Professzionális kategória szűkített listáján szereplő versenyzők és a támogatásban részesültek munkái is láthatók lesznek áprilisban a Sony World Photography Awards rendezvényén.

Tovább

Már lehet nevezni a Sony World Photography Awardsra

2019. június 11. -

Elindult a nevezés az idén XIII. alkalommal megrendezett, nemzetközileg elismert Sony World Photography Awardsra. A fotósok a www.worldphoto.org weboldalon ingyenesen regisztrálhatnak a versenyre. 

Tovább